Фирма за събаряне и къртене в Пловдив - Асеновград - Пазарджик

Бригадата на ТАШ прдлага къртачни услуги и пълен цикъл "кърти чисти извозва в Пловдив" на много изгони цени и без условия от наша страна. Фирмата разполага с професионални къртачи за бързо и отговорно къртене в града.

ТАШ се изяви и в гр. Пловдив на ул. Велико Търново, не далеч от жп. гарата се извършваше реконструкция на застаряла сграда. Демонтаж покрив, 400 м2. Къртене на замазка, 80 куб/м. Къртене на преградни тухлени стени и външни стълбища от бетон около 30 куб/м. Всичко: Кърти Чисти Извозва до специализирано местно сметище стана за 10 работни дни.

С този проект извън София направихме още една голяма крачка напред към професионалните къртачни услуги. В момента преговаряме за сериозен проект в гр. Бургас, кв. Меден рудник до езерото, за къртене и извозване на стари постройки.

И както изпълняваме големи проекти за къртене и почистване, така и не подценяваме най малките дори и за пробиването на една единствена дупка.

Къртене и извозване на отпадъци до подходящо за целта сметище в района на гр. Пловдив - преди да се нанесете. Вие сте собственик на ново жилище и скоро ви предстои нанасяне в него. Ако сте закупили нова сграда, всичко е чудесно, но ако сте успели да съберете пари за построена преди време къща или апартамент, които вече са употребявани, пред вас стои неизбежният ремонт. А той вероятно ще бъде основен и ще включва всичко - от къртене на замазки и събаряне на стени до поставянето на перденцата.

Нашият съвет е да се свържете с фирма, която ще се заеме с цялостния ремонт и ще свърши всичката работа. Наемете специалисти и се консултирайте с тях, преди да започнете работа. Те ще ви дадат безценни съвети и ще свършат цялата работа професионално. Най-тежката част си остава разрушаването на останките от жилището, които няма да ползвате. Ако вече имате разрешително, след одобрен план, може да дадете картбланш на майсторите да започнат с рушенето. За тях събарянето на няколко стени и къртенето на старата ронеща се мазилка в Пловдив не е проблем. Най-хубавото е, че след като свършат работа, те ще изчистят боклука след себе си и ще го извозят далеч от дома ви, на сметище предназначено за строителни отпадъци. Така едновременно се отървавате от старите мазилки и разчиствате терена за нови идеи и не се притеснявате за боклука след себе си, има кой да се погрижи за него и да го изхвърли и извози.

Следва новото измазване на стените, което няма да затрудни професионалистите. Изберете цвят латекс или тапети и те ще го нанесат. Подовата настилка също е важна. Съветваме ви да се спрете на теракот или гранитогрес за мокрите помещения, кухнята и коридорите. За спалните и хола изберете паркет от естествени материали, ламиниран паркет или мокет. Не забравяйте да поставите изолация под настилката, това ще ви спести много разход за енергия в бъдеще. 

Поставете умивалници, тоалетни чинии, мивки, монтирайте пералнята, готварската печка и се заемете с обзавеждането. При избора на мебели се консултирайте със специалист. Обяснете му добре своите желания и той ще ви предложи най-доброто за вас. Преди да закупите мебелите, разгледайте хубаво какво се предлага на пазара и изберете най-оптималния за вас вариант. Ако ще купувате всичките мебели заедно, предоговорете условията, може да получите отстъпка от продавача. Монтирайте мебелите и се заемете с детайлите и довършителните работи. Поставянето на една картина или ваза на подходящото място ще "отвори" дома ви и ще създаде чувство за уют и топлина.

Това е! Не се плашете от ремонтните дейности, когато са направени с помощта на специалисти, те приключват бързо и успешно, без допълнителни главоболия и нерви. 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg